© 2019 Associació ConArte Internacional

conarteinternacional@gmail.com     

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube
  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram

Segueix-nos!

QUI SOM? 

gemma_carbo.png

Doctora en Educació per la Universitat de Girona (2013). La seva tesis doctoral es va centrar en les relacions entre polítiques culturals i educació a Catalunya. Llicenciatura en Filosofia i Lletres i en Geografia i Història (UAB). Va ocupar el càrrec de directora de comunicació i Servei Educatiu de la Fundació Museu del Cinema i la direcció de la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona. Consultora cultural per diverses entitats i projectes. Actualment és la directora de Museu de la Vida Rural.

Presidenta de l’Associació ConArte Internacional

GEMMA CARBÓ RIBUGENT

marcela-300x287.png

Llicenciada en arts amb menció en actuació teatral (Universitat de Xile). Màster en Gestió Cultural (Universitat Andina Simón Bolivar). Ha treballat a Xile com animadora cultural al Consejo Nacional de la Cultura y las Artes i com gestora cultural a la Coorporación Nacional de Desarrollo Indígena.

Directora

MARCELA OTÁROLA BURGOS

Captura-de-pantalla-2016-02-11-a-les-23.

Violoncel·lista llicenciada va estudiar música en diversos conservatoris d’Espanya i de França. Ha format part de varies formacions clàssiques, però des de fa ja un temps, que treballa en nous formats i espectacles multidisciplinars. Actualment és també coordinadora de comunicació i projectes a l’Escola Municipal de Música de St. Feliu de Llobregat.

Coordinadora del projecte "Planters"

ANNA CARNÉ CARVAJAL

Laura-300x282.jpg

Ballarina i creadora independent, ha format part de projectes amb Pere Faura, Àngels Margarit, Roberto Olivan i la Companyia Teatre del Temple entre altres. Ha impartit classes de dansa a escoles i instituts.

Coordinadora del projecte "Planters"

LAURA ALCALÁ FREUDENTHAL

Jandro-300x282.png

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en Estudis Visuals i Pedagogies Culturals. Des del curs 2017-2018, és docent a la Universitat de Girona, en el grau de Comunicació Cultural. Combina la creació literària amb la investigació i la pedagogia. Treballa en diferents projectes d'innovació docent a través de les arts.

Coordinador de formació 

ALEJANDRO SANTAFLORENTINA JIMÉNEZ 

Col·laboradors: 

Marc Francesch Camps (pedagog i gestor cultural), Marta Basso (gestora cultural), Beatriz Barreiro Carril (advocada), Nevelina Pachova (professional i investigadora en desenvolupament sostenible).  

Inspiradores: 

Lucina Jiménez (Directora ConArte Mèxic i membre fundacional de l’associació), Eulàlia Bosch (Filòsofa del projecte i membre fundacional de l’associació), Mireia Tresserras (membre de la junta directiva de l'associació), Carme Baqué (Gestora cultural) Andrea Giráldez (Pedagoga musical i membre fundacional de l’associació), Montse Faura (Directora del Festival de música de Torroella i membre fundacional de l’associació), Estel Martí (ex-directora del projecte “Planters), Elisenda Belda (Membre fundacional de l’associació).