QUI SOM? 

gemma_carbo.png

GEMMA CARBÓ RIBUGENT

Presidenta de l’Associació ConArte Internacional

Doctora en Educació per la Universitat de Girona (2013). La seva tesi doctoral es va centrar en les relacions entre polítiques culturals i educació a Catalunya. Llicenciatura en Filosofia i Lletres i en Geografia i Història (UAB). Va ocupar el càrrec de directora de comunicació i Servei Educatiu de la Fundació Museu del Cinema i la direcció de la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona. Consultora cultural per diverses entitats i projectes. Actualment és la directora de Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí.

Captura-de-pantalla-2016-02-11-a-les-23.

ANNA CARNÉ CARVAJAL

Coordinadora del projecte "Planters"

Violoncel·lista llicenciada va estudiar música en diversos conservatoris d’Espanya i de França. Ha format part de varies formacions clàssiques, però des de fa ja un temps, que treballa en nous formats i espectacles multidisciplinars. Actualment és també coordinadora de comunicació i projectes a l’Escola Municipal de Música de St. Feliu de Llobregat.

MarcelaO..jpg

MARCELA OTÁROLA BURGOS

Coordinadora de projectes

Llicenciada en arts amb menció en actuació teatral (Universitat de Xile). Màster en Gestió Cultural (Universitat Andina Simón Bolivar). Ha treballat a Xile com animadora cultural al Consejo Nacional de la Cultura y las Artes i com gestora cultural a la Coorporación Nacional de Desarrollo Indígena.

Inspiradores: 

Lucina Jiménez (Directora ConArte Mèxic i membre fundacional de l’associació), Eulàlia Bosch (Filòsofa del projecte i membre fundacional de l’associació), Mireia Tresserras (ex-membre de la junta directiva de l'associació), Carme Baqué (Gestora cultural) Andrea Giráldez (Pedagoga musical i membre fundacional de l’associació), Montse Faura (Directora del Festival de música de Torroella i membre fundacional de l’associació), Estel Martí (ex-directora del projecte “Planters"), Elisenda Belda (Membre fundacional de l’associació), Beatriz Barreiro Carril (advocada), Nevelina Pachova (professional i investigadora en desenvolupament sostenible), Laura Alcalà Freudenthal (ballarina).